Incké pivo "číča"

20. duben 2011 | 16.04 | rubrika: Inkové

Kdyby jsi chtěl být jako pravý ikové,tak by ses neobešel bez jejich národního alkoholu "číča" ne neboj není to uvařená kočka,ale vyrábí se to stejně hnusně a já osobně bych to neochutnal.Tady je návod:Budeš potřebovat pytel obilí a spoustu žen,nejdřív nalíj do velké nádoby vodu a nechej jí na slunci ohřát.Potom nařiď ženám ať to obilí žvýkají.Rozžvýkané obilí vyplivou do nádoby s ohřátou vodou.Pivo nech pár týdnů kvasit.Potom to přeceď a máš kalné ale vynikající(teda podle inků) pivo číča.Tak co dal by sis?

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | 0.00 (0x) | přečteno: 42x