Dušený pstruh se sýrem a rajčaty

21. duben 2011 | 14.20 |
› 

Potřeby:

  • 675 g pstruha
  • 30 ml rostliného oleje
  • 250 g strouhaného tvrdého sýra
  • 450 g krájených rajčat
  • 500 g vařených brambor nebo 300 g vařené rýže jako příloha

Příprava:

Nakrájej očištěnou rybu asi na 3 cm velké kousky a nalíj na ní trochu oleje.Namasti pánev.Dej rybí maso dospodu a přikrýj sýrem a vrstvou rajčat.Opakuj vrstvení, dokud ti nedojdou suroviny.Přikrýj poklicí a pomalu vař asi 20 až 30 minut.

Dobrou chuť.

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře