Velikonoční houbová nádivka

24. duben 2011 | 18.52 |
› 

Potřeby:

  • 2 rohlíky ,
  • 1 žloutek, sníh z 1 bílku,
  • 250 g žampionů ,
  • 2 lžíce másla, mléko ,
  • petrželová nať, sůl, pepř.

Příprava:

Očištěné a na plátky nakrájené houby podusíme na 1 lžíci másla 20 minut. Druhou lžíci másla rozetřeme se solí a žloutkem. Přidáme rohlíky navlhčené v mléce a vymačkané dušené houby, nasekanou petrželovou nať, pepř a nakonec sníh z bílku. Nádivkou naplňujeme kuře, ale pozor - kuře příliš nepřeplňujte, protože během pečení houbová nádivka nabyde.

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře