Kefírové lívance

22. květen 2011 | 16.23 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

300 ml kefíru, 3 vejce, 1-3 lžíce cukru, špetka soli, hrnek polohrubé mouky, lžička prášku do pečiva,
tuk na smažení

Příprava:

Všechny

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 83x

Velikonoční jarní nádivka s bylinkami

24. duben 2011 | 19.31 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 50x

Velikonoční houbová nádivka

24. duben 2011 | 18.52 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 20x

Velikonoční jidáše

24. duben 2011 | 18.03 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 19x

Velikonoční mazanec

24. duben 2011 | 16.58 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 24x

Velikonoční beránek

24. duben 2011 | 15.49 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 0.00 (0x) | přečteno: 18x

Dušený pstruh se sýrem a rajčaty

21. duben 2011 | 14.20 | rubrika: Jídlo

Potřeby:

  • 675 g pstruha
  • 30 ml rostliného oleje
  • 250 g strouhaného tvrdého sýra
  • 450 g krájených rajčat
  • 500 g vařených brambor nebo 300 g vařené rýže jako příloha

Příprava:

Nakrájej očištěnou rybu asi na 3 cm velké kousky a nalíj na ní trochu oleje.Namasti pánev.Dej rybí maso dospodu a přikrýj sýrem a vrstvou rajčat.Opakuj vrstvení, dokud ti nedojdou suroviny.Přikrýj poklicí a pomalu vař asi 20 až 30 minut.

Dobrou chuť.

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | 0.00 (0x) | přečteno: 22x

Jak si vyrobit vlastní zmrzlinu

18. březen 2011 | 12.44 | rubrika: Jídlo

Je to opravdu jednoduché tady jsou tři typy
 

♣SMETANOVÁ:

Je to tak na jednu porci ale těch surovin tam můžeš dávat podle chuti

2 polévkové lžíce kakaa,1 čajová lžička cukru,4 pol.l. mléka,2 pol.l. šlehačky a dát zmrazit

♣JOGURTOVÁ:

Tahle

žádné komentáře | přidat komentář | hodnocení 3.5 (2x) | přečteno: 124x